Børnesund müslibar

Denne nemme og sprøde müslibar er virkelig blevet et hit ude på arbejdet. Både børn og pædagoger guffer dem i sig og er mere end fint tilfredse når de serveret 🙂 Efter flere henvendelser fra såvel pædagoger som forældre, tænker jeg også at det kunne være et hit for dig, og muligvis dine børn 🙂 Jeg plejer at servere dem til eftermiddag sammen med tre friske stykker frugt, hvilket er mere end fint for de små størrelser.

 

Børnesund müslibar

  • 100 g. dadler (uden sten)
  • 150 g. figne
  • 100 g. mandler
  • 50 g. hasselnødder
  • 50 g. solsikkekerner
  • 50 g. græskarkerner
  • 50 g. havregryn
  • 1 tsk. kanel
  1. Hak alle ingredienser og blend nødderne yderligere i en foodprocesser.

  2. Bland dadler og figner i en rørmaskine, ejer du ikke en rørmaskine kan en foodprocesser eller godt med håndkraft helt sikkert også bruges. Rør til massen er godt blød.

  3. Tilsæt så nødder, kerner, havregryn og kanel og rør til massen er homogen/ensartet.

  4. Når massen er dejlig blød og ensformet, kan den formes til fine müslibar.

  5. Sæt evt. på køl inden servering. Opbevar på køl, så kan de fint holde sig en godt 5 dage på køl. Herhjemme og på jobbet, når de dog ikke at se morgendagens lys 🙂

No Comments

Leave a Reply