Karrysuppe

Min holdning til at skrive en masse sniksnak for at få en bedre søgningsrate hos goggle og dermed få flere læsere. Må jeg indrømme er lidt flad. Min egen holdning er at jeg skal kunne søge på en ret, komme ind på den og hurtigt kunne læse mig til om det er noget jeg skal bruge videre. I vil derfor heller ikke opleve at jeg skriver overdrevet meget under hvert indlæg, hvilket selvfølgelig ikke betyder at jeg ikke meget gerne vil høre jeres erfaringer eller meninger om de enkelte indlæg ? For det vil jeg utrolig gerne, så kommenter endelig bare derud af ?

Suppen er beregnet til 4 personer

Ingredienser:

 • 1 løg
 • 5 små fede hvidløg
 • 3 jordskokker
 • 1/2 porre
 • 1 spsk tomatpure
 • 2 dl. Vand
 • 2 dåser koskosmælk af 400 ml.
 • 2 spsk Karry
 • 1 spsk Stødt spidskommen
 • 1 spsk Sort peber
 • 1 spsk Stødt ingefær
 • Rugbrøds croutoner
 • Lunt brød

Fremgangsmåde

Rens,

 • Rens, skyl og snit grøntsagerne – har du andre grøntsagsretter i køleren fylder du bare dem i over, det hele giver god kraft, smag og fylde. Jeg brugte Eks. Også broccoli og blomkålsrester
 • Sauter grøntsagerne i en varm gryde med olie, og de resterende grøntsager
 • Tilsæt tomatpure og vand
 • Blend til suppen blive fin Lin,
 • Tilsæt kokosmælk og kom op i et lille opkog.
 • Rør med er piskeris eller blend evt igen til suppen har den rette konsistent du ønsker.
 • Smag til med krydderier og server med rugbrødscroutoner og lunt brød

Velbekomme ?

No Comments

Leave a Reply