In Dip og dressinger/ Mad for de yngste/ Snacks og mellemmåltider

Cremet lakseguf

Når det kommer til fisk, indrømmer jeg blankt at laks er en af mine favoritter, og når der så er lidt til overs fra aftensmaden (hvilket virkelig er sjældent), så er det ret lækkert at lave lidt af det.

På den daginstitution jeg arbejder på, får børnene hver dag en eftermiddagssnack sammen med lidt frisk frugt. I denne uge, stod den på denne cremet lakseguf med lunt femkornsbrød til.

 

Ingredienser:

  • 200 g. fersk laks
  • 50 g. friske ærter
  • 100 g. økologisk creme fraiche
  • 1 knivspids fint salt
  • evt. lidt friskhakket dild

Fremgangsmåde:

  1. Har du ikke en rest tilbage fra aftensmaden så bag laksen i ovnen ved 180 grader i 20-25 min.
  2. Lad laksen køle af
  3. Bland laks, ærter og en creme fraiche. – Tilsæt dog creme fraichen lidt af gangen så du får den så lækker cremet som du selv ønsker.
  4. Smag til mad og server
Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply