In I denne måned ser jeg frem til.../ Opskrifter

I februar ser jeg frem til…

Uh…. Hold da op var januar dog umådelig lang og kold, men februar står for døren og da vi er i skudår varer den kun 28 dage. Yaarh… Så er der kun 28 dage til foråret officelt kan skrives i kalenderen. Ikke helt dårligt.

Måske er det pga. den kolde vinder og drømmene om at plukke vilde brombær er noget langt væk, i så fald har jeg kastet min kærlighed over min side det sidste stykke tid. Efter jeg forsvarede min bachelor i sidste måned og dimitterede, kan jeg godt mærke at tiden er fløjet afsted – Egentlig sov jeg godt og grundigt de første pr. dage efter forsvaret.

__

I Februar ser jeg frem til…

  • Finde overskuddet og lysten til de mange småprojekter frem igen, mens jeg slapper af med nogle lune fuldkornsboller og en god kop grøn te til Greys hvide verden på kanal 4.
  • Samle mælkekartonner ind til at så fine frø i marts – Jeg har fået en fineste bog i bachelorgave, om hvordan man kan så sine egne planter og træer af forskellige kerner.
  • Til jul fik jeg et rigtig fint gavekort til en af årstiderne årstidskasser, så den skal vi endelig vælge i denne måned. Jeg ser frem til at se om den er så fin og inspirerende som alle siger. – Mon ikke den er det, jeg var hvert fald overrasket over hvor fint gården er deroppe da jeg besøgte den med studiet i efteråret.
  • At sætte nye mål for hjemmesiden og bare nyde at tiden og overskuddet er tilbage til at kunne udvikle på siden og finde små hyggelige projekter igen.
  • Tage hul på de mange fine bøger jeg fik i julen, men jeg nyder en lun kop grøn the og stilheden i vores bygning fordi alle er på arbejde.
  • Udvikle og bage en masse skønne boller med chiafrø og forskellige grøntsager.
  • Male vores gang en fin pastelfarve – Jeg har sådan forelsket mig i en lys mintgrøn, hvilket Christian ikke helt er enig med mig i, han er mere ovre i en lys himmelblå. – Den er selvfølgelig også flot men hvilken ville I vælge til en lille 5 kvm. gang?


Hvilke planer har I for februar måned? 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: