In Brød og Boller/ Opskrifter/ Snacks og mellemmåltider

Fuldkornshorn med kyllingepølser

Ingredienser:
4 dl. lunkent vand
25 g. gær
1 tsk. salt
1 dl. solsikkekerner
250 g. fuldkornshvedemel
350 g. speltmel
14 stk. kyllingepølser

Fremgangsmåde:
Opløs gær i vandet og tilsæt salt, solsikkekerner, speltmel og fuldkornsmel og ælt til dejen er let og smidig. Lad dejen stå et lunt sted i 30-45 min.
Rul dejen ud til en stor cirkel og tag evt. en pizzaskære og skær dejen ud i 12 lige store dele. Lig en kyllingepølse på hver dej og fold disse til pølsehorn.  Tænd nu ovnen op 200 grader varmluft og stil hornene til hævning i yderligere 30 min. inden de bages i 15-20 min. Husk at banke i bunden af hornene for at tjekke om de er hule og dermed færdige. 🙂

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply