In Naturen som spisekammer/ Sylte og marmelade

Hjemmesyltede asier

En leverpostejmad delux for mig er en leverpostej med hjemmelavet syltede grøntsager ovenpå. Om det er med syltede rødløg, drueagurker, rødbede eller med asier er som sådan et fit. Måske har jeg fået et lille sylteflip hen over sommeren, det må jeg nok indrømme men det er herre sejt at lave det selv og så smager det altså bare bedre.

Syltede asier

Ingredienser:

  • 2 kg. Asie
  • 4 dl. vand
  • 4 dl. eddike
  • 4. øko rørsukker
  • 4 dildskærme
  • 2 spsk. peberkorn

Syltede asier

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og skræl asien
  2. Skær den på midten og fjern kernerne med en ske og snit asien i skiver eller som du ønsker dem
  3. Skold glassene og skyl med atamon
  4. Lig krydderierne og asierne i glassene
  5. Bland vand, eddike, nelliker og peber og rørsukker i en gryde og kog til sukkeret er opløst
  6. Tag lagen af varmen og hæld  op i glassene
  7. Lad glasset stå på køkkenbordet indtil det er nogenlunde køligt og stil så på køl
  8. Stilles glasset på køl mens det er varmt kan varmen brede sig og fordærve de andre råvarer

Syltede asier

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply