In I denne måned ser jeg frem til.../ Opskrifter

I marts ser jeg frem til…

Mmmm… Duften af forår, forårsregnen der triller ned at kinderne på morgenturen til jobbet, fuglene der kvidre lystigt mens morgensolen står op. – Er foråret ikke herligt? Kalenderen skriver den 1. marts og det officielle forår skulle være her, selvom jeg nu alligevel synes det er en smule køligt på min powerwalk om morgenen ♥

 __

Herhjemme er marts måned en travl måned, men der er sat plads af til at plante de fine blomsterløg der ligger og venter i kælderen. Dagene suser afsted og tænk, jeg har allerede været uddannet i over en måned og det nye job venter lige om hjørnet. Tiden flyver, men det er der nu heller ikke noget af sige til. Siden dimitteringen har jeg revurderet hvordan sidens fremtid skal føres, og ja.. som I nok ser er den endt med at få en udvikling.

 __

I Marts ser jeg frem til…

  • At deltage i Irmas madmesse allerede her i weekenden. Irma afholder hvert år en skøn madmesse med forskellige foredragsholdere og en masse udsøgte smagsprøver og produkter fra deres sortiment eller kommende sortiment kan kan få lov at smage. Specielt til at høre Christian Stadil som skal fortælle om “Fødevarer som fremtidige vækstområde”. Har I været til deres madmesse?
  • En smuttur med Oslobåden til Oslo og nyde den smukke havneby i selskab med min søde mor.
  • God mad med Gourmetklubben på lørdag. – Hende vi skal være ved, har løftet sløret for en herlig menu som jeg slet ikke kan vente til at sætte tænderne i, alle tre retter.
  • I biografen og se Skønheden og Udyret, som Christian har inviteret mig ind og se om en lille Bachelorgave.
  • At så små fine frø i mine gemte mælkekartonner som jeg har gemt fra vores tomme mælk. Det er sådan en dejlig størrelse til karse, purløg og andre friske krydderurter der ikke tager længe om at skabe vækst.
  • At gå en tur i dyrehaven og nyde forårets duft og at træerne.
  • Starte på mit nye arbejde midt på måneden. – Det bliver nu meget rart at arbejde sammen med andre igen, selvom dagene går hurtigt med at arbejde på siden for tiden. Er det nu også mindre livligt, jeg har selvfølgelig selskab med killingerne med alligevel.
  • At vi skal sætte havemøblerne ud og skifte til sommertid den 26. – Mmmm… Jeg kan slet ikke vente til at aftenerne bliver længere. – Synes vinteren har været ekstra lang i år, men at skrive bachelor i de kolde vintermåneder sætter nu også sinde spor.

Puuuh… Jeg bliver helt forpustet når jeg ser mine planer for måneden, hvilke planer har I? 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: