In I denne måned ser jeg frem til.../ Opskrifter

I januar ser jeg frem til…

Morgenen er stille og man kan ligefrem mærke af byen stadig sover efter nattens strabadser, men selvom det blev sent igår og vi har taget hul på et nyt år. Så mente min krop, at jeg skulle stå på klokken 7 i morges, men hvem gider da også sove længe på årets første dag… Øh… Jeg!! For ikke at vække Christian, smuttede jeg ud for at gå en “lille” tur, men endte med at komme forbi en Netto der havde åbent. Og så irriterende frisk jeg var havde jeg et øjebliksoverskud og købte derfor en pakke økologisk gær og 1 kg. Ølands Øko fuldkornsmel. For så at gå hjem og lave nogle friske sandwichboller, som vi kunne lave hjemmelavet burgere af senere. – For jo, jeg spiser gerne en god burger eller pizza dagen derpå. Mange har en fordom om os der læser eller har læst Ernæring og Sundhed, og er sikre på vi lever af skyr og salatblade.

Meeeeeen vi sætter altså pris på en god burger, især dagen derpå ♡

___

Det jeg rigtig godt kan lide ved januar, er følelsen af at starte på et nyt år, og tænke tilbage på de tidligere års nytårsfortsæt og tanker om hvad året bragte. For mit vedkommende er 2016 sust afsted og jeg føler kun lige vi er fået ind i det, ikke destomindre, var mit nytårsfortsæt for 2016 at jeg ville nyde mine veninder og ikke mindst den sidste lange sommerferie, som vi studerne er så priviligeret at have hver sommer. Når jeg ser tilbage på året der gik, kan jeg godt se at jeg da prøvede. I foråret kom Christian ind i mit liv og inden jeg fik set mig om, var sommerferien slut. Nu stod det sidste semester for døren og dermed og bacheloropgaven, som jeg netop har afleveret i samarbejde med min søde bachelorpartner. Puh.. En kamp vi har haft med den, men rart at kunne se tilbage på en fin opgave ovenpå kampens hede.

___

I januar ser jeg frem til…

  • Aflevere bachelor opgave – Titlen lyder “Opdag naturens spisekammer” og på trods af nogle lange træk, har det været super spændende og en lærerig proces. Vi blev bidt af at børns manglende natur- og maddannelse kan påvirke samfundets sundhed i fremtiden. Vi valgte derfor at undersøge mulighederne for hvordan naturen som læringsrum kan påvirke børns maddannelse, og hvordan der kan skabes en større interesse for vilde spiselige elementer i naturen, nærmere.
  • Forsvare bachelorprojektet og modtage mit bevis for at jeg nu er uddannet Professions bachelor i Ernæring og Sundhed med speciale indenfor Ledelse, fødevarer og service.
  • Til jobsamtale på en daginstitution, hvor de søger en barselvikar til deres ene udad to køkkenpiger, der bliver sund og nærenede mad til institutionens 166 skønne vuggestue og børnhavebørn. – Jeg krydser sådan fingre, et 30 timers job med tid til bloggen, er pt. et ønske jeg har, og så er det et super skønt job med masser af liv og udvikling.
  • Have besøg af min søde familie fra Sønderjylland, der er så søde at komme over og fejre mig ♡
  • Have sidste dag som studentermedhjælper på mit studiejob, for så at vide at vide at næste job bliver som nyuddannet. Ihhh… Det bliver en skøn følelse.

Sikke en måned der ligger forude, mon jeres også er ligeså turbulent?

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: