In KAGER & SØDT/ Opskrifter

Kalorielet chokolademousse med friske bær

Står du også nogle gange og overvejer en lækker dessert til weekendens hyggeaftner? – men ved det giver dårlig samvittighed når du ligger i sengen og har spist alt for meget meget af lækkerierne, for ikke at tale om de 2 kg. sukker du fik kørt indendørs til lørdags filmen? 🙂 – Så vil du elske denne opskrift på en virkelig lækker og let chokolademousse og så kraver det ikke mere en 5 min. at din tid i løbet af formiddagen 🙂

Personligt er jeg blevet helt vild med den, og synes selvfølgelig at I skal have opskriften. Opskriften indeholder chiafrø, som jeg har leget lidt med de sidste pr. uger og efter at have lavet et utal af forskellige grødtyper og brugt dem til at bage med, slog det mig en dag at de måske kunne bruges sammen med kokosmælk og som en erstatning af fløde. Så i køkkenet med mig, og der gik ikke mange forsøg før jeg fik fundet mig frem til denne opskrift 🙂

Desserten er beregnet til 2 glas
Tilberedningstid: 20 min. køletid 5 timer

Ingredienser:

  • 1 dåse kokosmælk
  • 5 spsk. Chiafrø
  • 4 spsk. kakao
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. honning
  • 1 dl. økologisk fløde
  • En håndfuld nødder og evt. hindbær til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle ingredienserne i en blender og blend dem til du har en fin homogen masse.
  2. Hæld så chokolademoussen på de ønskede glas og sæt dem i køleskabet i 5-6 timer.

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: