In Opskrifter/ SALAT

Kartoffelsalat med cherrytomater og friske asparges

En hurtig lille kartoffelsalat til en lun forårs aften psst den bagte laks smager pragtfuldt til. 🙂

Salaten er beregnet til 2 pr.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser:

  • 500 g. Nye danske kartofler
  • 250 g. cherry tomater
  • 200 g. grønne fiske asparges
  • 3 store forårsløg

Dressing:

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. honning

Fremgangsmåde:

  • Rens og kog kartoflerne, når der kan stikkes en gaffel heri og den giver slip, er de færdige
  •  Blancher asparges og snidt dem i mundrette stykker
  • Halver cherry tomaterne og snit forårsløg
  • Bland dressingen sammen og smag til inden den vendes i resten af salaten
Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: