Klassisk øllebrød m. topping

Dine børn vil FORGUDE dig hvis du lærer at lave en klassisk øllebrød med flødeskum og æbletern. Endnu bedre er… at du endda kommer af med de kedelige halv tære rugbrødsrester fra skabet i samme omgang. 🙂

Øllebrød er en ret børnene i vores børnehave ofte efterspørger, hvorfor!?? Tja… det kan jeg egentlig ikke svare jer på, men de spiser virkelig godt til når det serveres, selv de børn med mindre bred madhorisont, er vilde med det 🙂

Så skal I vinde jeres børns hjerte gennem en nem og billig ret, så prøv denne øllebrød af og smid endelig en kommentar om hvordan de har taget imod det.

Org ja… den er virkelig også god til fryseren ??‍♂️

2 personer

Ingredienser;

  • 1/2 rugbrød svarende til 6 skiver
  • Dækkes til med vand
  • 2 spsk. Kakaopulver
  • 2 spsk. Sukker
  • Evt. 1 tsk. Kanel

Fremgangsmåde;

  • Fyld rugbrød i en gryde og sørg for at dæk alt rugbrød til med vand
  • Giv grøden er lille opkog og skru ned så grøden kan simre
  • Tilsæt kakaopulver, sukker og kanel og lad stå i 10-15 min.
  • Blend grøden til en fin lind masse inden servering.
  • Server med forskellig toppings

Du kan fint servere øllebrød til morgenmad, med forskellig bær, frisk frugt, mysli, sylt eller hvad du ellers lige hr ved hånden. Du sætter blot rugbrødet i blød om aftenen med låg på, så er den dejlig opløst til om morgenen.

Velbekomme:)

No Comments

Leave a Reply