Ingredienser:
- 25 g. gær
- 2,5 dl. lunkent vand
- 3 dl. kærnemælk
- 1 tsk. salt
- 1,5 spsk chiafrø
- 1 dl. solsikkekerner
- 300 g. italiensk durummel
- 250 g. hvedemel
Fremgangsmåde:
- Opløs gæret i den lunkne vand
- Tilsæt salt, solsikkekerner, kærnemælk og chiafrø og rør
- Tilsæt durummel og sigt hvedemelet ned i
- Rør dejen godt sammen til en fin homogen dej
- Stil dejen på køl gerne 1 døgn.. Bollerne kan også laves efter 12 timer
- Fordel dejen på en beklædt bageplade med to skeer.
- Her kan du med fordel dyppe skeerne i varmt vand, det gør det noget nemmere at få dejen af igen. Jeg plejer at få godt 12 boller du af denne portion.
- Lad bollerne efterhæve i 30 min.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft
- Bag bollerne centeret i ovnen i 20-25 min.
- Lad bollerne efterkøle på en rist

1 Comment
Maria
3. juni 2017 at 6:46Hej 🙂 hvor mange boller bliver der af denne portion?