Velkommen til søde læsere ♥

Super dejligt at du lige klikkede ind forbi og ikke mindst fordi, at du har lyst til at læse med! Du er meget velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfelterne. – Jeg bliver altid så glad når jeg ser en af jer har skrevet herinde.

Om Nanna

Jeg hedder Nanna og står bag FrøkenMadglad.dk, som jeg startede i foråret 2015.

Udover at hygge i køkkenet og opleve verden, har jeg en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra professions højskolen Metropol i København og holder meget af naturen og den ro den giver mig. I øjeblikket er jeg Køkkenleder i en fantastisk daginstitution, hvor jeg til dagligt står for den daglige drift i køkkenet. Her tilbereder vi sunde og nærende måltider til institutionens i alt 195 børnehave og vuggestue børn. En livlig, kreativ og positiv hverdag hvor der ikke er langt mellem smilende, hvilket jeg holder utroligt meget af. Dette resulterer dog i at siden her ikke bliver opdateret lige så jævnligt som hidtil (foråret 2017).

 

Hos på FrøkenMadglad ligger jeg vægt på en god og sund livstil med lyst til livet 

Kontakt

Frokenmadglad@outlook.dk
– mailen er primært tilset til samarbejdspartnere og til virksomheder. 

Sidder du og brænder inde med et spørgsmål eller har du feedback til en opskrift? – Så skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet, som du finder under hvert blogindlæg. Ved at skrive kommentaren under det enkelte blogindlæg kan vi have en inspirerende dialog, som også kan gavne andre læsere og som gør bloggen mere levende og interessant. – Jeg bestræber mig på at besvarer alle kommentarer her på bloggen samt de sociale medier, og jeg elsker at høre fra jer der læser med  ♥

Har du spørgsmål, en forespørgsel, er lidt nysgerrig om at høre lidt mere om noget sundhedsfagligt, eller vil du bare bare gerne i kontakt med mig?

Copyright

Billeder fra FrøkenMadglad.dk eller tilhørende sociale medier, må aldrig bruges uden en skriftlig tilladelse.
Dette gælder både billeder på bloggen, instagram, facebook

Overtrædelse af ophavsretten medfører både et erstatningskrav og krav om øjeblikkeligt at fjerne billederne omgående uden forbrugsret.

Ønsker du at bruge mine billeder eller mine opskrifter, er du velkommen til at sende en mail på Frokenmadglad@outlook.dk, her kan vi aftale evt. mulighederne sammen.