In Måltider

Kylling med gedeost, parmaskinke og squach pasta

Kylling med gedeost, parmaskinke og squach pasta

For år tilbage blev jeg introduceret for en ret meget lignende denne, jeg var helt solgt. Både kylling og gedeost, i en og samme ret. Jeg var i himlen og stadig er hver gang jeg laver den. 🙂

Ingredienser

  • 1 stk kyllingebryst
  • 30 g. gedeost
  • 1 pk. serrano skinke
  • 1/2 squash
Tomatpesto
  • 1 glas soltørrede tomater i olie, (280g.)
  • 15 g. mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 30 g. parmasan ost (Almindelig ost kan sagtens bruges)

Fremgangsmåde:

  1. Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Skær derefter kyllingen op på langs siden
  3. Lig tre gode tykke skiver gedeost ind i kyllingen
  4. Rul nu kyllingen ind i Serrano skinke
  5. Kom kyllingen i et fad eller på et stykke bagepapir.
  6. Når ovnen er klar, stilles kyllingen ind i 20-25 minutter.
  7. Mens kyllingen er inde og blive lækker, skal der laves squash pasta,
  8. Vask derfor din squash og lav lange finde strimler med en grøntsagsskræller.
  9. Når “pastaen” er lavet anrettes det på en tallerken.
  10. Nu skal der laves en lækker pesto til.
  11. Er kyllingen klar, tages den ud og anrettes ovenpå pestoen og der er serveret.

På under 30 min. er der en let og lækker aftensmad, så bliver foråret bare ikke bedre. 🙂

Tomatpesto:

  1. Fyld hele glasset med soltørrede tomater i en blender
  2. Hvis ikke man ønsker olien fra glasset kan det skiftes ud med raspolie.
  3. Mas og pres det fede hvidløg
  4. Kom op i blenderen. (ved at mase og presse hvidløget, fremhæves smagen) tilsæt mandler og blend til massen er find homogen pesto og anret den ovenpå pastaen.
Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply