In Måltider/ Opskrifter

Kyllingespyd med peberfrugtdip

Opskriften er beregnet til 4 personer

Ingredienser:
Kyllingespyd:

  • 450 g. hakket kyllingekød
  • ½ revet rødløg
  • 1 revet mellemstor gulerod
  • ¼ courgette
  • 1 æg
  • ½ dl. skummetmælk
  • 2 spsk. havregryn
  • Salt, peber og paprika

Peberfrugtdip:

  • 2 stk. røde peberfrugter
  • 100 gr solsikkekerner
  • Citronsaft
  • 3 fede hvidløg
  • 1/2 dl olivenolie

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 150 grader. Halver peberfrugterne og fjern kernerne. Placer dem herefter på et stykke bagepapir, og sæt dem ind i midten af ovnen. Lad dem bage i ca. 40 minutter, til de er nogenlunde bløde, og kom dem i en blender sammen med ristede solsikkekerner, hvidløg, citronsaft, olie og salt, og blend.

Print Friendly

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply