Opskriften er beregnet til 4 personer
Ingredienser:
Kyllingespyd:
- 450 g. hakket kyllingekød
- ½ revet rødløg
- 1 revet mellemstor gulerod
- ¼ courgette
- 1 æg
- ½ dl. skummetmælk
- 2 spsk. havregryn
- Salt, peber og paprika
Peberfrugtdip:
- 2 stk. røde peberfrugter
- 100 gr solsikkekerner
- Citronsaft
- 3 fede hvidløg
- 1/2 dl olivenolie
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 150 grader. Halver peberfrugterne og fjern kernerne. Placer dem herefter på et stykke bagepapir, og sæt dem ind i midten af ovnen. Lad dem bage i ca. 40 minutter, til de er nogenlunde bløde, og kom dem i en blender sammen med ristede solsikkekerner, hvidløg, citronsaft, olie og salt, og blend.
No Comments