In Måltider

Lakselasagne med frisk spinat

Så det mandag……. En laaang og alt for skøn weekend er nu ovre og en nu uge står for døren men looky os, så er vi begge helt tosset med fisk, hvilket gør at vi har en fast fiskedag om mandagen. Lige hvad der er brug for for at komme igennem mandagen 🙂

En af vores ynglingsretter er helt sikkert lakselasagne

Lakselasagne med frisk spinat

Retten er beregnet til 2 personer

Ingredienser:

  • 9 stk. fuldkornslasagneplader
  • 200 g. fersk laks
  • 550 g. frisk spinat svarende til 1,5 pose frisk spinat
  • 3 spsk. hytteost
  • 3 æg
  • 4 friske tomater
  • Muskatnød
  • Salt og peber
  • frisk basilikum
  • 100 g revet ost

Redskaber:

  • 2 skåle
  • 1 dyb tallerken
  • 1 ildfastfad

Lakselasagne med frisk spinat

Fremgangsmåde:

  1. Forkog lasagnepladerne en af gangen.
  2. Hold dem fugtige. Skyl så spinaten, og damp den i gryde med det vand, der hænger ved spinaten.
  3. Dræn spinaten, og rør så spinat, hytteost, revet muskatnød, salt og peber sammen
  4. Læg blandingen som det ene lag mellem pladerne
  5. Blend fisken med lidt salt, rør med æg og hakket basilikum, og læg det som det andet lag
  6. Læg tomatskiver øverst med revet parmesan og godt med peber
  7. Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 min. til fisken er bagt.

 

Lakselasagne med frisk spinat

Print Friendly

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply