Så det mandag……. En laaang og alt for skøn weekend er nu ovre og en nu uge står for døren men looky os, så er vi begge helt tosset med fisk, hvilket gør at vi har en fast fiskedag om mandagen. Lige hvad der er brug for for at komme igennem mandagen 🙂
En af vores ynglingsretter er helt sikkert lakselasagne
Retten er beregnet til 2 personer
Ingredienser:
- 9 stk. fuldkornslasagneplader
- 200 g. fersk laks
- 550 g. frisk spinat svarende til 1,5 pose frisk spinat
- 3 spsk. hytteost
- 3 æg
- 4 friske tomater
- Muskatnød
- Salt og peber
- frisk basilikum
- 100 g revet ost
Redskaber:
- 2 skåle
- 1 dyb tallerken
- 1 ildfastfad
Fremgangsmåde:
- Forkog lasagnepladerne en af gangen.
- Hold dem fugtige. Skyl så spinaten, og damp den i gryde med det vand, der hænger ved spinaten.
- Dræn spinaten, og rør så spinat, hytteost, revet muskatnød, salt og peber sammen
- Læg blandingen som det ene lag mellem pladerne
- Blend fisken med lidt salt, rør med æg og hakket basilikum, og læg det som det andet lag
- Læg tomatskiver øverst med revet parmesan og godt med peber
- Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 min. til fisken er bagt.
No Comments