In Dip og dressinger/ Snacks og mellemmåltider

Lakserilette med rugbrødschips

En lækker og let forret er altid et hit. Herhjemme er vi begge vilde med fisk og har det med at lave denne lækre lakserilette med rugbrødschips når vi skal kredse lidt ekstra om aftenens måltid. Måske du er ligeså vild med fisk eller bare holder af en lækker smagsfuld og sprød forret?

 

Lakserillette med rugbrødschips

Forret til 4 pr.

Tilberedningstid: 40 min

Indgredienser:

  • 400 g. fersk laks
  • 2 spsk. økologisk creme fraiche
  • 2 skarlotteløg
  • salt og peber
  • 1/2 halv rugbrød – koldt og gerne nogle dage gammelt
    • 2 spsk. oliven olie
    • 1 spsk. havsalt

Fremgangsmåde:

  1. Bag laksen ved 180 grader i 10 min.
  2. Skræl og hak løg fint
  3. Lad den køle af og bland den med resten af ingredienserne
  4. Skær rugbrød i tynde skiver
  5. Lig dem på en bagebeklædt bageplade og fordel let olien og havsalt udover
  6. Bage ved 170 grader i 20 min.

Lakserillette med rugbrødschips

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply