Opskriften svarer til ca. 12 boller.
Ingredienser:
- 100 g. græskarkerner
- 2,5 dl lunkent vand
- 25 g. gær
- 3 spsk. chiafrø
- 1 spsk. honning
- 2 spsk. olivenolie
- 2,5 dl. skummetmælk
- 1 tsk. fint salt
- 300 g. grovvalsede havregryn
- 250 g. hvedemel

Fremgangsmåde:
- Opløs gær i vand
- Tilsæt chiafrø, honning, olie, skummetmælk, salt, græskarkerner og havegryn
- Rør massen sammen og tilsæt hvedemel lidt efter lidt – dejen skal være smidig og våd
- Stil dejen på køl natten over, så er de klar til morgenbordet
- Forevarm ovnen på 200 grader varmluft
- Beklæd to bageplader med bagepapir og fordel bollerne ud med hjælp af to spiseskeer
- Bag bollerne i 25-30 min. til de er hule under
- Lad bollerne køle af på en rist og server til en lækker morgenbrunch

No Comments