In Kager og sødt/ Naturen som spisekammer

Let og velsmagende jordbærsirup

Opskriften bliver til cirka 3-3,5 dl. alt efter hvor meget væske man kommer sammen med jordbærende

Ingredienser:

  • 500 g. friske jordbær
  • 200 g. øko. sukker
  • 1 dl vand
  • 1 vaniljestang
  • Atamon


Jordbærsirup-1

Fremgangsmåde:

Kom jordbær, vand, rørsukker, vaniljekorn samt vaniljestang i en gryde og varm op til det koger. Det skal cirka småkoge i 30-40 min. Det er vigtigt at røre i det hele tiden, så det ikke bliver for tykt. Bliver det for tykt, kan man røre en smule vand i. For at teste om det er tykt nok, tages en smule op på en tallerken, og lader det rende lidt. Render det for hurtigt er det ikke tykt nok endnu.

Jordbærsirup

God fornøjelse 🙂

Print Friendly

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply