In Måltider

Let pizza med blomkålsbund

Let pizza med blomkålsbund

Pizza er og laver en alle mands spise, og sidder man i sociale lag og taler om at skulle have pizza alle tænker på en bestemt pizza, fra et bestemt sted, hvilket er en naturlig del af os. Tager man eksempelvis til Italien får en du det vi kender som RIGTIG pizza, og tager du ned til den lokale får du det de forbinder med usund pizza. Men hvorfor er der ingen der sælger gode, nærende og kalorielette pizza ? Jeg mener, hvis ikke man står nede i fitness 3 gange om ugen og har løbet minimum en halvmaraton så er man ikke længere “Sund”. Men hvorfor bliver de lækre kalorielette pizza ikke fremhævet og hypet som en alle mands spise ?

Savner du et sundt og let alternativ efter en hård træning eller bare en lang udmattende dag ? Så er denne pizza lige noget for dig 🙂

 

Ingredienser:

Bund:

  • 300 g. blomkål
  • 150 g. revet ost
  • 2 spsk. haveklid
  • salt og peber

Fyld:

  • 1 pk. neutral philadelphia
  • 100 g. laks
  • 1 dåse sort stenbiderrogn
  • En håndfuld frisk babyspinat
  • En håndfuld kærlighed

Fremgangsmåde:

Start med at tænd ovnen på 235 grader. Skyl derefter blomkål og riv denne på et rivejern. Fyld blomkål og de resterende ingredienser i en skål og rør til massen er lækker tæt. Dernæst fyldes denne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bunden bages nederst i ovnen i 20-25 min. hold gerne øje med bunden så den ikke bliver tør. Tag bunden ud og lad køle lidt af, inden der fyldes fyld på.

Så er der serveret. En lækker og kalorielet pizza på 35 min. nemmere bliver det ikke i sommervarmen 🙂 Rigtig god fornøjelse.

Let pizza med blomkålsbund

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply