In Europa

Middag på Restaurant Explorers Steakhouse

//  Sponsoret indhold //

Tænk engang…… Dette er mit første sponsoreret indlæg, wauw jeg har glædet mig til denne dag ♡

I kan tro jeg har glædet mig til at fortælle jer om vores kulinariske og hyggelige oplevelse, ombord på Oslobåden med middag på bådens udsøgte Steakhouse. Jeg må indrømme, at jeg normalt ikke ser langt efter en god bøf med pomfritter og bearnaisesauce, og derfor ikke havde skænket restauranten en tanke, før jeg talte med selskabet. Ikke at det, at en god bøf skal undervurderes, men helt ærligt… En god bøf kan man vel også selv lave ikke? Ae… Jeg er godt nok glad for at være kommet på bedre tanker. For en bøf er jo ikke bare en bøf……. Ikke hvis denne her ligefrem er bæredygtig og har gået og haft det skønt på de fynske marker uden en masse giftstoffer i sit foder. – Tanken fra at en bøf blot er en bøf, til at det ligefrem kunne være en kulinarisk oplevelse, vakte min store interesse, og efter et nærmere besøg på resturantens hjemmeside, var jeg solgt. Mmmm…. Det var svært ikke at sætte forventningerne for højt. Så virkelig frem til smage resturantens velsmagende bøf.

 

Vi startede den hyggeligste aften ombord i restaurantens lobbyområde med et glas fyldige bobler, mens vi nød den smukke udsigt udover det mørke Øresund. Stemningen var allerede i top og vi havde på længst været på opdagelse på skibets mange dæk, som det så fint hedder ombord, og vores tasker havde fundet sig til rette i vores fine kahyt. – Bedst som vi sad og nød udsigten og spændingen om de kommende 48 timers oplevelser var i tale. – Kaldte en smilende tjener os hen, og vores bord var klar. Vi blev vist smilende hen til vores bord langs vinduet, så igen en skøn havudsigt hvor vores aften skulle forgå. Stemningen i restauranten var lunefuld og der blev spillet en rolig og hyggelig jazz over højtalerne i hele restauranten, hvilket fuldendte restaurantens hyggelige atmosfære.

Vores tjener for aftenen fortalte om menuen og dens valgmuligheder, samt hvilke komponenter han anbefalede os at gå med for at opnå den mest smagsfulde oplevelse.

Vi valgte resturantens tre retters menu med dertilhørende vin. Til forret fik vi serveret en årstidsinspireret jordskokkesuppe med kammusling, toppet med sprøde jordskokkechips, samt hertilhørende krydderbrød. – Ved dypning  i suppen kom alle smagskomponenter i spil og brødet kom til sin fulde ret, hvilket gav forretten det ekstra touch.

Hovedretten havde jeg længe glædet mig til og vi valgte derfor også begge en smagsfuld tenderloin toppet med gorgonzola, som tilbehør kom en cremet pebersauce, kartoffelmos med revet ost og sprøde bacontern samt svampe/spinatblade stuvning. Mmmm.. Det må jeg sige, den smagte som dejlig frisk, let og kraftfuld. Gorgonzolaen og de friske timiankviste passede helt perfekt til den bæredygtige tenderloin. En bøf af den kaliber behøver skam ikke komme i mere end to retter, for efter hovedretten var maven godt tilfreds og vi var begge godt mætte, men som man siger – Så kommer bedste altid til sidst. I dette tilfælde må jeg nok erkende at ordsproget tæller, i den grad.

Normalt er jeg ikke det store dessert menneske, men deres créme brulée med havtornsorbet is og friske skovbær er bestemt ikke sidste gang jeg sætter tænderne i. Under hele middagen havde mine smagsløg haft en fest og været taknemlige over de lækre retter, men desserten overgik godt nok mine forventninger.

Vi nød en tre retters menu med dertilhørende vin

  • Lunt langtidshævet brød med smagsfulde krydderier
  • Årstidsinspireret suppe – Jordskokkesuppe med kammusling og sprøde jordskokkechips
  • Veltilberedt tenderloin toppet med gorgonzola, cremet pebersauce, kartoffelmos med revet ost og sprøde bacontern samt svampe/spinatblade stuvning
  • Créme brulée med havtornsorbet is og friske skovbær
  • Indbagt is med marens og frugtsalat

 

Kan varmt anbefale at tage med Oslobåden på minicruise til Oslo, turen er super smuk. Både når man sejler fra København havn og ind i Oslos bjergrige havn. Jeg har altid tænkt at det kunne være så hyggeligt at tage på cruisetogt og efter denne tur, kan jeg godt mærke og se, at turen for længst skulle have været i rygsækken. Om man er nyforelsket, en lille familie og blebørn eller bare et vennepar/venindepar der har lyst en at komme lidt væk. Så er et minicruise ombord på Oslobåden kun et klik væk.

Går du derudover op i dyrevelfærd? Bæredygtighed og velsmag? Så book allerede nu, din næste smagsfulde oplevelse på bådens smagsfulde steakhouse, det er et varmt besøg værd ♡

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply