Nemme brødcroutoner på 30 min.

Vi kender det alle alt for godt. Der er lavet lækre morgenboller eller et skønt brød til middagen, men det hele er ikke spist og efter 2 dage på køkkenbordet, er det ikke lige det man kaster sig over når sulten melder sig. Men i stedet for at smide det ud kan vi ligeså godt lege lidt med det og sørger for at vi mindsker madspild. Vi havde netop 2 store bondebrød tilbage igår der ikke var spist, og i stedet for at smide dem ud, legede jeg lidt og fandt frem til denne nemme og hurtige opskrift på nemme brødcroutoner på 30 min.

nemme-broedcroutoner-pa%cc%8a-30-min-2

Tilberedningstid: 5-10 min. bagetid 15-20 min.

Indgredienser:

 • 1/2 bondebrød eller hvad der lige er til overs.
 • 3 spsk. olivenolie
 • salt, peber og hvidløgspulver – Eller de krydderier du finder passende

Fremgangsmåde:

 1. Start med at tænd ovnen på 130 grader varmluft
 2. Skær brødet i skiver af 50 mm. sker derefter skiverne i fine mundrette tern
 3. Vend brødtern i olie og de valgte krydderier
 4. Fordel ternene på en bagepladebeklædt bagepapir.
 5. Bag i ovnen i cirka 15-20 minutter. Rod hver 5 min. heri for bedste resultat.
 6. Lad dem afkøle og opbevar i en tætlukket plastik bøtte.
nemme-broedcroutoner-pa%cc%8a-30-min

1 Comment

 • Reply
  Kyllingesalat med romainesalat og brødcroutoner - Frøken Madglad
  16. april 2017 at 6:29

  […] 1 håndfuld brødcroutoner  […]

 • Leave a Reply