Vi kender det alle alt for godt. Der er lavet lækre morgenboller eller et skønt brød til middagen, men det hele er ikke spist og efter 2 dage på køkkenbordet, er det ikke lige det man kaster sig over når sulten melder sig. Men i stedet for at smide det ud kan vi ligeså godt lege lidt med det og sørger for at vi mindsker madspild. Vi havde netop 2 store bondebrød tilbage igår der ikke var spist, og i stedet for at smide dem ud, legede jeg lidt og fandt frem til denne nemme og hurtige opskrift på nemme brødcroutoner på 30 min.
Tilberedningstid: 5-10 min. bagetid 15-20 min.
Indgredienser:
- 1/2 bondebrød eller hvad der lige er til overs.
- 3 spsk. olivenolie
- salt, peber og hvidløgspulver – Eller de krydderier du finder passende
Fremgangsmåde:
- Start med at tænd ovnen på 130 grader varmluft
- Skær brødet i skiver af 50 mm. sker derefter skiverne i fine mundrette tern
- Vend brødtern i olie og de valgte krydderier
- Fordel ternene på en bagepladebeklædt bagepapir.
- Bag i ovnen i cirka 15-20 minutter. Rod hver 5 min. heri for bedste resultat.
- Lad dem afkøle og opbevar i en tætlukket plastik bøtte.

1 Comment
Kyllingesalat med romainesalat og brødcroutoner - Frøken Madglad
16. april 2017 at 6:29[…] 1 håndfuld brødcroutoner […]