In BRØD/ MAD FOR DE YNGSTE/ Opskrifter

Økologisk femkornsbrød

Økologisk femkornsbrød

 

Ingredienser:

  • 25 g. øko gær
  • 5 dl. lunkent vand
  • 1 tsk. salt
  • 200 g. øko femkornsblandning
  • 100 g. øko fuldkornsmel
  • 700 g. øko hvedemel

Fremgangsmåde:

  1. Opløs gær i vand og tilsæt vand
  2. Bland femkornsblandning og fuldkornsmel
  3. Bland hvedemel i lidtefter lidt, indtil dejen er smidig men stadig lidt våd
  4. Stil så dejen på køl nogle timer eller natten over
  5. Bag brødet i en forvarmet varmluftsovn ved 280 grader i 35-40 min.
  6. Når brødet er lyder hult under burde det være færdigt
  7. For en sikkerhedsskyld kan du stikke et termometer i, overstiger det 90 grader er brødet gennembagt

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: