In Mad for de yngste/ Måltider

Økologisk kartoffel-æggekage

Ingredienser:

  • 4 øko æg
  • 1 dl. øko mælk
  • 2 dl. øko creme fraiche
  • 2 bage kartofler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bk. cherrytomater
  • 1 håndfuld frisk purløg

 

 

Fremgangsmåde:

  1. Skyl kartofler og peberfrugterne og skær dem i tynde skiver
  2. Bland æg, mælk, cremefraiche og salt & peber, og rør godt
  3. Smør formen med fedtstof
  4. Fordel kartoflerne i formen og hæld æggemassen udover
  5. Tryg peberfrugterne ned i kagen
  6. Bag kagen ved 180 grader i midten af ovnen i 25 min.
  7. Kagen er færdig når du kan stikke i midten uden at der ses væske
  8. Hak en god håndfuld frisk purløg og server med lunt rugbrød og cherrytomater

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply