In KAGER & SØDT/ MAD FOR DE YNGSTE/ Opskrifter/ SNACKS & MELLEMMÅLTIDER

Ovnbagte banancookies med havregryn

Ovnbagte banancookies med havregryn

Sidder du også med eksamens opgave og har liiiiige glemt at alle skal have en hjemmelavet snack med til veninde komsammen i aften? Det er selvfølgelig lige præcis i dag og overskuddet er der ikke meget af i flere meters omkreds. Men hey, en kreativ tanke gjorde at mine snacks blev klaret på 5 min. eller okay, så lidt længere da.

Jeg havde som de fleste 2 æbler liggende som jeg lige hurtig skar tyndt op, smed kanel på og ind i ovnen i 2,5 time ved 100 grader. DET er hvad pigerne kaldte overskudsagtigt. Det de bare ikke vidste bare historien bag, og at jeg havde faret rundt for at få min opgave færdig og gjort mig klar til at skulle ud af døren. 🙂

Nemmere bliver det bare ikke…!

Ovnbagte bananchips

Opskriften svarer til ca. 14 stk.

Ingredienser:

  • 2 modne bananer
  • 2 dl. havregryn

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 175 grader varmluft. Most så bananerne i en skål med havregryn og lav 14 små cookies og bag i den forvarmet ovn i 15-17 min.

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: