In Dip og dressinger

Peanutbuttercreme – Perfekt til vietnamesiske forårsruller

Peanutbuttercreme - Perfekt til Vietnamesiske forårsruller

Herhjemme er vi blevet noget vilde med vietnamesiske forårsruller også kaldet rispapir…. Ja…. Vi får det mere eller mindre hver anden uge, men det smager nu også lækkert. Især fordi det kun er fantasien der sætter grænser for hvad man kan fylde de dem. Meeeeen peanutbutter er og bliver et most, ja okay… og så mango, friske koriander, kylling og spidskål naturligvis. Er du til asiatisk, så kunne denne her være et hit. 🙂

Ingredienser:

  • 1/2 glas peanutbutter
  • 1 spsk. kokosmælk
  • 2 spsk. soya
  • Lidt vand
  • 1 hvidløg
  • 1/2 frisk lime

Peanutbuttercreme - Perfekt til Vietnamesiske forårsruller

Fremgangsmåde:

  1. Bland peatnutbutter og kokosmælk i en gryde
  2. Pres hvidløg samt den halve lime
  3. Tilsæt soya og lidt vand under oprørning
  4. Smag til og tilsæt dernæst lidt mere at det ene eller andet, alt efter smag.

 

Print Friendly

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply