In Salater

Quinoasalat med rosenkål og pekannødder

Salaten er beregnet til 4 personer som tilbehør
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser:

  • 200 g. friske rosenkål
  • 150 g. pekannødder
  • 150 g. hvid quinoa
  • 1 gang mangocreme

Quinoasalat med rosenkål og pekannødder

 

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken
  2. Lad den køle af
  3. Skyl rosenkål og pil de to første lag af så du får nogle fine rosenkål – Snit rosenkålene fint
  4. Hak nødder groft
  5. Skær skallen af appelsinerne og skær kødet fri
  6. Bland rosenkål og mangocreme
  7. Tilsæt qunioa, pekannødder og anret med appelsinstykkerne.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply