In Dip og dressinger/ Naturen som spisekammer

Ramsløgspesto med hasselnødder

Ramsløgspesto med hasselnødder

Ingredienser:

  • 1 bdt. friske ramsløg
  • En hånd fuld frisk persille
  • 50 g. ristet hasselnødder
  • 1 1/2 dl. koldpresset olivenolie
  • 25 g. friskrevet parmasan

Ramsløgspesto med hasselnødder

 

Fremgangsmåde:
Skyl de friske ramsløg og fjern for jord, rist så hasselnødderne til de bliver lækre sprøde. Alle ingredienserne hældes i en blender eller foodprocessor og smages til sidst til med salt og peber.

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Let pizza med figen og gedeost - Frøken Madglad
    2. september 2016 at 17:10

    […] Frisklavet ramsløgspesto […]

  • Reply
    Pastasalat med soltørrettomat og pesto - Frøken Madglad
    24. april 2017 at 6:32

    […] 150-200 g. ramsløgspesto […]

  • Leave a Reply