In Måltider

Risengrød med sukkerkanel og en god smørklat

Når det er 1. december ser jeg virkelig ikke andre måltider end at spise risengrød og hest hele dagen….. Jeps, til morgen, til frokost og til middag. Bedre bliver det ikke. For mange er risengrød indbegrebet af jul og ventetiden på den lækre saftige andesteg der venter den 24. december. Well…. Jeg ville lyve hvis jeg prøvede at komme udenom at det ikke er tilfældet herhjemme. Men altså…. Her giver alt mad en fest 🙂

En kæmpe julekrammer til jer alle og en rigtig glædelig første december. 🙂

img_8646

Ingredienser:

  • 2 dl. vand
  • 150 g. grødris
  • 1 liter økologisk sødmælk
  • Kanelsukker
    • 3 spsk. øko rørsukker
    • 1 spsl. kanel
  • 1 stor klat smør

Fremgangsmåde:

  1. Tag en tykbundet gryde
  2. Kog ris og vand til vandet er fordampet
  3. Tilsæt mælk og lad grøden koge under oprørning i små 10 min.
  4. Lad grøden små simre under låg i en lille time
  5. Rør nævntligt i grøden for at det ikke brander på
  6. Server grøden med kanelsukker og en god smørklat

img_8634

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply