Hvem er ikke vild med tærte? Jeg tænker umiddelbart at det egentlig er de færreste der ikke er det 🙂

Fuldkorntærte med skinke og broccoli
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
45 min
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk
Antal: 4 Personer
Ingredienser:
Tærtebund
- 50 gram. hvedemel
- 200 gram. fuldkornsmel
- 50 gram. havregryn
- 2 spsk. skyr
- 1 spsk. olivenolie
- 2 m/l økologiske æg
- 1 knivspids salt
Fyld
- 200 gram. skinke
- 1 porre
- 1/3 af en broccoli
- 1,5 spsk. hytteost
- 3 m/l økologiske æg
- 60-100 gram. revet ost
Fremgangsmåde:
-
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
-
Bland alle ingredienser sammen i en skål - tilsæt evt. mere mælk eller vand hvis den er svær at arbejde med.
-
Tryk dejen ud i en tærteform.
-
Bag midt i ovnen i 10 min.
-
Mens bunden er inde blandes fyldet til en samlede masse.
-
Tag så tærtebunden ud og fordel fyldet herpå.
-
Drys osten over hele tærten
-
Bag så tærten i midten af ovnen i 25-30 min. Men kig lige til den i ny og næ.
Og booooooom…. På knap en time er der en lækker frisk og smagsfuld tærte, helt uden tilsætningsmidler 🙂
No Comments