In Måltider/ Opskrifter

Ærtesuppe m. rejer og friske ærter

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 3 fede hvidløg
  • 700 gram frosne ærter
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 3/4 l hønsebouillon
  • 3 spsk. skyr (nøglehulsmærket)
  • Her kan der sagtens bruge cremefraiche
  • 150 gram rejer
  • Håndfuld friske ærter
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær løg, hvidløg og forårsløg og svits dem i en gryde med lidt olie. Dernæst tilføjes hønsebouillon og ærter, og koges i 10-15 min. Kom det hele i en blender og kør massen til den er jævn. Tilsæt 3 spsk. og rør til med en grydeske til den er jævn, smag til med salt og peber.
Anret med en håndfuld rejer og friske ærter på toppen.

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply