In Måltider/ Opskrifter

Ærtesuppe m. rejer og friske ærter

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 3 fede hvidløg
  • 700 gram frosne ærter
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 3/4 l hønsebouillon
  • 3 spsk. skyr (nøglehulsmærket)
  • Her kan der sagtens bruge cremefraiche
  • 150 gram rejer
  • Håndfuld friske ærter
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær løg, hvidløg og forårsløg og svits dem i en gryde med lidt olie. Dernæst tilføjes hønsebouillon og ærter, og koges i 10-15 min. Kom det hele i en blender og kør massen til den er jævn. Tilsæt 3 spsk. og rør til med en grydeske til den er jævn, smag til med salt og peber.
Anret med en håndfuld rejer og friske ærter på toppen.

Print Friendly

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply