In Måltider/ Opskrifter

Spejlæg med bacon og frisk purløg

Når der skal laves en god morgenmad eller en lækker brunch når der er lidt god tid om morgenen. Er æg og bacon alfaomega, herhjemme er vi glade for at lave vores æg og bacon i en lille “gryde” så den kan holde sig varm inde på bordet. Hvordan kan I godt lide jeres æg og bacon?

 

Ingredienser:

  • 2 økologiske æg M/L
  • 50 g. bacon i terne
  • Frisk purløg
  • Lidt olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Varm en pande og tørsteg bacon
  2. Lad fedtet dryppe af på en tallerken beklædt med et dobbelt belagt køkkenrulle
  3. Vask panden af og brug den til spejlæggene
  4. Varm panden med lidt olie
  5. Klæg æg ud på panden og lad spejlæggene blive fine gyldne
  6. Server spejlæggene med bacon og frisk klippen purløg

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply