In Måltider/ Opskrifter

Varm tomatsuppe med smagen af efterår

Det der med at sidde søndag eftermiddag og tænkte… Yes man, tirsdag skal der leges lidt ekstra i køkkenet og eksperimenteres med tomater som skal ende ud i tomatsuppe. Ændrede sig mandag morgen da chefen kom med en opgave og underviseren skrev ud med en opgave til onsdag.

…….. Men altså the people has to eat, right 🙂 Så på trods af en alt for lang dag der startede allllt for tidligt. Ryger denne lækre tomatsuppe alligevel afsted. Det skal dog siges at det er den


img_3772

Ingredienser:

  • 1 kg. tomater
  • 500 g. cherrytomater
  • 2 løg
  • 4 hvidløg
  • 1 tsk. salt og peber
  • 1 frisk chili
  • 4 spsk. hvid balsamico

Fremgangsmåde:

  1. Skær tomater, cherrytomater, løg og hvidløg ud i en mindre stykker
  2. Drys med salt og peber samt hakket chili og hvid balsamico
  3. Bag ved 180 grader i en forvarmet varmluftsovn i 15-20 min.
  4. Hæld de bagte grøntsager op i en blender
  5. Blend grøntsagerne til de får en fin homogenmasse
  6. Smag til med Chili, salt og peber og server.
  7. Et frisk bagt stykke brød er super lækkert til

img_3769

Print Friendly

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply