Det der med at sidde søndag eftermiddag og tænkte… Yes man, tirsdag skal der leges lidt ekstra i køkkenet og eksperimenteres med tomater som skal ende ud i tomatsuppe. Ændrede sig mandag morgen da chefen kom med en opgave og underviseren skrev ud med en opgave til onsdag.
…….. Men altså the people has to eat, right 🙂 Så på trods af en alt for lang dag der startede allllt for tidligt. Ryger denne lækre tomatsuppe alligevel afsted. Det skal dog siges at det er den
Ingredienser:
- 1 kg. tomater
- 500 g. cherrytomater
- 2 løg
- 4 hvidløg
- 1 tsk. salt og peber
- 1 frisk chili
- 4 spsk. hvid balsamico
Fremgangsmåde:
- Skær tomater, cherrytomater, løg og hvidløg ud i en mindre stykker
- Drys med salt og peber samt hakket chili og hvid balsamico
- Bag ved 180 grader i en forvarmet varmluftsovn i 15-20 min.
- Hæld de bagte grøntsager op i en blender
- Blend grøntsagerne til de får en fin homogenmasse
- Smag til med Chili, salt og peber og server.
- Et frisk bagt stykke brød er super lækkert til
No Comments